Webdesign

Een website ontwikkeld door Smoove, is meer dan een oogstrelend ontwerp. Voor Smoove is elk detail belangrijk. 

We zetten de soorten websites voor u op een rijtje:

Online visitekaartjes

Bij de meeste websites wordt de site pagina per pagina opgebouwd in HTML, DHTML, XHTML, javascript of andere programmeertalen. De site kan statisch of dynamisch worden opgebouwd.

In een dynamische website wordt de getoonde informatie doorgaans uit een database gehaald. We gebruiken hiervoor een Content Management Systeem. Hierdoor kan de gebruiker gemakkelijk zelf teksten, afbeeldingen of foto’s op de website plaatsen, zonder dat hij over specifieke kennis van programmeren beschikt.

Er zijn verschillende CMS-systemen zoals Joomla, Drupal, Wordpress. Het voordeel van deze systemen is dat ze uniform zijn en dus kunnen worden doorgegeven aan andere webdesigners. Voor een leek blijken deze systemen echter al snel een brug te ver. Smoove ontwikkelde daarom zijn eigen CMS, waarbij iedereen zelf zijn website met afbeeldingen en tekst in tekstboxen eenvoudig kan aanvullen.

Lees hier meer over de SMOOVE-CMS

Dynamische Flash-websites

Een dynamische Flash website wordt de site met het Adobe Flash programma gemaakt. Het is een programma die toelaat bewegende beelden en animaties op een website te creëeren. Met levendige animaties wordt de website een regelrechte attractie.

Flash-websites zorgen ervoor dat uw website een extra dimentie krijgt. Ideaal voor advertenties, promo- en evenementenwebsites.

Doordat de getoonde informatie eveneens uit een database gehaald wordt, is deze ook SEO-vriendelijk. Ook voor de Dynamische Flash-website ontwikkelde Smoove een apart Content Management Systeem. De gebruiker gemakkelijk zelf teksten, afbeeldingen of foto’s op de website plaatsen, zonder dat hij over specifieke kennis van programmeren beschikt.

E-commerce website
Een e-commerce website is bedoeld om klanten een gemakkelijke, tijdsbesparende en klantvriendelijke oplossing te bieden voor hun aankopen.
De klant bladert door een catalogus, voegt artikelen toe in zijn winkelmandje en bevestigt zijn aankoop. Tegelijkertijd ontvangt de beheerder van de webshop een bericht van deze aankoop.