Grafisch ontwerp

De vormgeving van uw website, uw visitekaartje, de flyer op een handelsbeurs, de menukaart in uw restaurant, de brochure die u verspreidt, ... bepalen de indruk die u achterlaat.

Smoove is uw creatieve muisfluisteraar:

Logo ontwerp

Vooraleer we uw logo ontwerpen bepalen we tijdens een gesprek hoe u zich wil profileren en welke doelgroep u wil aanspreken.

Daarna worden 3 ontwerpen uitgewerkt en maakt u hieruit een keuze.

Het door u gekozen ontwerp wordt vervolgens waar nodig aangepast. U ontvangt uw definitieve logo op usb-stick, bruikbaar voor het printen en implementeren van uw logo op drukwerk en websites.

Bekijk hier enkele voorbeelden

Huisstijl ontwerp

U bent toe aan een nieuwe huisstijl?
Smoove ontwerpt een huisstijl voor al uw bedrijfsdocumenten: visitekaartje, briefhoofd, flyers, brochures, e-mail en - powerpoint templates,.. alles wat u nodig heeft.

Speciaal voor restaurants

Smoove ontwerpt, rekening houdend met uw bestaande huisstijl, menukaarten en visitekaartjes voor uw restaurant. Wij implementeren uw menukaart in uw bestaande website. Een nieuw gerecht op het menu? Geen probleem, Smoove past uw menukaart aan.

U kunt het zo gek niet bedenken

Een ontwerp voor speelkaarten, t-shirts voor een specifiek evenement, wagenbelettering, uw logo op kantoormateriaal, een speciale dobbelsteen, een originele poster, een wikkel rond een wijnfles, cd-hoesjes, ...