De Mol Nico Algemene Bouwwerken

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige bouwwerken tegen een concurrentiële prijs? De Mol Nico Algemene bouwwerken staat garant voor de professionele aanpak van al uw bouwwerken, zoals nieuwbouw, renovaties en verbouwingen.

Lees Meer

Wijs aan 't werk

Met het project ‘Wijs! aan ’t werk’ (WAW) ondersteunen de Stad Gent en Het Beroepenhuis vzw de leerkrachten 3e graad secundair onderwijs van scholen uit Gent. Van A tot Z krijgen die alle hulp om hun leerlingen nog beter vertrouwd te maken met de arbeidsmarkt.  

Lees Meer

Het Beroepenhuis

Jongeren van 11 tot 14 jaar ontdekken in Het Beroepenhuis een waaier van beroepen en informatie over studierichtingen. Vooral de technische en praktisch uitvoerende beroepen staan in de kijker.
Zo worden de tieners geholpen bij een bewuste en positieve studie- of beroepskeuze.

Lees Meer

Luchtruim.be

Op deze website worden aan de hand van lessenpakketten en allerhande lesmaterialen, die vrij van het internet te downloaden zijn, wetenschap en toegepaste wetenschap gecombineerd: Leren door ervaren, leren door doen...

Lees Meer

Opa Gaat de lucht in

Het project OPA GAAT DE LUCHT IN! is een vervolgproject op het project “OMA GAAT DE RUIMTE IN!” en werd eveneens opgestart door een partnership tussen de VUB en De Pedagogische Begeleidingsdienst Stad Gent met als doel jongeren van de derde graad van het basisonderwijs en de eerste graad van het secundair onderwijs warm te maken voor wetenschap en techniek.

Lees Meer