Luchtruim.be

Op deze website worden aan de hand van lessenpakketten en allerhande lesmaterialen, die vrij van het internet te downloaden zijn, wetenschap en toegepaste wetenschap gecombineerd: Leren door ervaren, leren door doen...

Lees Meer

Opa Gaat de lucht in

Het project OPA GAAT DE LUCHT IN! is een vervolgproject op het project “OMA GAAT DE RUIMTE IN!” en werd eveneens opgestart door een partnership tussen de VUB en De Pedagogische Begeleidingsdienst Stad Gent met als doel jongeren van de derde graad van het basisonderwijs en de eerste graad van het secundair onderwijs warm te maken voor wetenschap en techniek.

Lees Meer

Mental Nomad

Mental Nomad is een geëngageerd project, gedragen door 60 getalenteerde jongeren, studenten en alumni van de UGent. Samen zetten ze hun schouders onder dit driedaags spektakel.

Lees Meer

Oma gaat de ruimte in

Het project OMA GAAT DE RUIMTE IN! werd opgestart door een partnership tussen de VUB en De Pedagogische Begeleidingsdienst Stad Gent met als doel kleuters en kinderen van de eerste graad van het basisonderwijs warm te maken voor wetenschap en techniek.

Lees Meer