De Mol Nico Algemene Bouwwerken

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige bouwwerken tegen een concurrentiële prijs? De Mol Nico Algemene bouwwerken staat garant voor de professionele aanpak van al uw bouwwerken, zoals nieuwbouw, renovaties en verbouwingen.

Lees Meer

Wijs aan 't werk

Met het project ‘Wijs! aan ’t werk’ (WAW) ondersteunen de Stad Gent en Het Beroepenhuis vzw de leerkrachten 3e graad secundair onderwijs van scholen uit Gent. Van A tot Z krijgen die alle hulp om hun leerlingen nog beter vertrouwd te maken met de arbeidsmarkt.  

Lees Meer

Het Beroepenhuis

Jongeren van 11 tot 14 jaar ontdekken in Het Beroepenhuis een waaier van beroepen en informatie over studierichtingen. Vooral de technische en praktisch uitvoerende beroepen staan in de kijker.
Zo worden de tieners geholpen bij een bewuste en positieve studie- of beroepskeuze.

Lees Meer

Dapostrof.be

D’ apostrof is een kunstengalerie met een open visie, in een open, wijds landelijk kader, een trefpunt, een ontmoetingsplaats, waar zowel beeldend kunstenaars als podiumkunstenaars hun werk kunnen ontwikkelen en tonen, en hun persoonlijke zoektocht met elkaar kunnen delen.

Lees Meer

Miano.be

Miano creëert en selecteert betaalbare fantasiejuwelen van kwalitatief hoogstaand niveau. En er is meer: dankzij het unieke @Home-concept ga je zelf op ontdekkingstocht in de wondere wereld van Miano. Kies, combineer en verras jezelf!

Lees Meer