Mental Nomad

Mental Nomad is een geëngageerd project, gedragen door 60 getalenteerde jongeren, studenten en alumni van de UGent. Samen zetten ze hun schouders onder dit driedaags spektakel.

Lees Meer

Oma gaat de ruimte in

Het project OMA GAAT DE RUIMTE IN! werd opgestart door een partnership tussen de VUB en De Pedagogische Begeleidingsdienst Stad Gent met als doel kleuters en kinderen van de eerste graad van het basisonderwijs warm te maken voor wetenschap en techniek.

Lees Meer

Autotech

De Auto-Tech Porsche service is net zo uniek als uw eigen Porsche en daar mag u best trots op zijn. Met vakmanschap, perfectie, jarenlange ervaring, doorgedreven specialisatie en een uitgesproken liefde voor Porsche is uw auto in goede handen.
 

Lees Meer

Dapostrof.be

D’ apostrof is een kunstengalerie met een open visie, in een open, wijds landelijk kader, een trefpunt, een ontmoetingsplaats, waar zowel beeldend kunstenaars als podiumkunstenaars hun werk kunnen ontwikkelen en tonen, en hun persoonlijke zoektocht met elkaar kunnen delen.

Lees Meer

Spike

Team events hebben verschillende doelstellingen en bijgevolg vormen en inhouden. U kiest bij Spike Team events uiteraard ook voor het beste voor uw bedrijf zoals u dat op alle andere vlakken doet....

Lees Meer